2.Cine suntem?

ARRA-imobiliare functioneaza pe piata imobiliara (initial sub denumirea de European House) din anul 2004, fiind infiintata de ing. Aurel Racautanu.

Specializata in special in tranzactii imobiliare cu apartamente noi, case noi, terenuri.

Am sprijinit si ajutam prin sfaturile noastre la ridicarea cartierelor noi de apartamente si case din Satu Mare, oferind consultanta de specialitate dezvoltatorilor imobiliari.

Din acest motiv putem oferi clientilor cumparatori cele mai bune solutii de apartamente si case noi.

Avem expertiza in evaluarea terenurilor pentru investitii noi, terenuri comerciale sau industriale.

Servicii:

-intermediere vanzari cumparari de apartamente, case, terenuri

-intermediere chirii spatii comerciale, hale industriale

-intermedieri tranzactii terenuri comerciale, industriale si agricole (suprafete mari)

-consiliere imobiliara privind investitii noi in imobiliare (analize, studii, solutii practice, calcule de randament investitional)

  • Aurel Racautanu

Sunt consilier imobiliar din anul 2004.

Casatorit, 2 copii, co-proprietar al Rest. “Moara cu noroc”,  impreuna cu sotia, Delia

De  profesie inginer mecanic (am absolvit Facultatea de  Mecanica din cadrul Universitatii Tehnice “Gh. Asachii”, Iasi, promotia 1995. Din acest motiv mi-a fost destul de simplu sa invat notiunile tehnice necesare unui bun consilier imobiliar: evaluare imobile, identificarea unor probleme de structura si rezistenta la cladiri, calcule de suprafete, etc.

Pentru a ajunge un bun consilier imobiliar am acumulat cunostinte din mai multe domenii:

-cunostinte tehnice legate de constructii, utilitati, evaluari. Descifrarea si mai ales interpretarea PUG-ului (plan urbanistic general), cu tot ce inseamna obtinerea unui PUZ/PUD (plan urbanistic zonal); toate hatisurile si etapele birocratice necesare in obtinerea unei autorizatii de constructii, de la o simpkla casa si pana la un cartier intreg de locuinte. Experienta acumulata in acesti ani imi permite sa ofer consultata de calitate celor ce doresc sa investeasca si sa castige din sectorul imobiliar. Ofer insa sustinere si informatii doar colaboratorilor si clientilor corecti si dispusi sa plateasca aeste servicii. Time is money! 🙂

-cunostinte juridice necesare unei tranzactii imobiliare sigure. Identificarea celor mai bune solutii contractuale care sa ofere siguranta partilor contractuale. Prin cunostintele acumulate, relatiile cu cei mai buni notari si avocati din Satu Mare, ofer SIGURANTA in tranzactiile imobiliare

-bune abilitati de comunicare. La acest capitol am avut cel mai mult de invatat! Si inca mai invat. (cam 2-3 ore pe zi).
Am invatat si citit tot ce am gasit de Dale Carnegie, Zig Ziglair, Robert Kyosaki si alti mentori in dezvoltarea personala si vanzari.

-cunostinte serioase de marketing si promovare. Un domeniu in care cred ca excelez. Stiu cum si unde sa promovez o proprietate astfel incat cat mai multi potentiali clienti cumparatori sa afle despre ea.

Pot sa te ajut doar pe tranzactii terenuri comerciale, terenuri din intravilan cu posibilitati de dezvoltare imobiliara sau consultanta imobilira pentru investitii.
Contactati-ma!

Pentru alte tranzactii vi-l recomand pe colegul meu:

  • Radu Tuns

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s