Apartamentele de lux din Satu Mare, sau cat mai costa un penthouse in orasul nostru?

     Piata locuintelor noi s-a diversificat atat de mult in Satu Mare, incat cumparatorii pot alege intre apartamente sau case, la suprafata, pret si nivel de finisare similare.
Pentru cei care vor liniste exista variante de vile la preturi accesibile in zone semicentrale. Cei care duc un stil de viata mai dinamic si nu le place idea de “casa” intotdeauna au sansa sa aleaga un apartament nou de lux in centrul orasului.
Sunt din ce in ce mai multi care aleg acest tip de apartament, deoarece ei doresc spatii mari, deschise si nu accepta idea de a fi departe de zgomotul si agitatia orasului.

Din vila cu etaj…la un apartament de lux…

Au aparut pe piata clientii care vor sa traiasca la bloc, satui fiind de viata costisitoare in vile. Cei care si-au construit vile si “palaturi” eventual au avut o afacere care nu mai “infloreste”, le vand si se muta in apartamente din blocuri noi pentru ca o casa necesita costuri mai mari de intretinere decat un apartament.
Sunt clienti care au ajuns la concluzia ca se cheltuiesc prosteste bani pe udat gazon, gaz pentru incalzirea casei, cu camere in care nu au intrat niciodata, plus ca la cat e terenul de mare, mai trebuie luat si ajutor de gradinarit. Putini dintre ei au reusit sa-si vanda casa dar cei care au reusit “performanta” asta, au gasit deja un apartament nou si se simt “bine-merci” in apartamentul lor. Cu toate acestea, sunt putini cei care renunta la intimitatea curtii unei vile la marginea orasului pentru o terasa cu vedere spre centrul orasului de exemplu.

Ce este apartamentul tip penthouse?

Penthouse-ul este un apartament de lux, situat de obicei la ultimul nivel al unei cladiri, beneficiind de spatii largi si terase generoase. Acesta imbina avantajul oferit de o vila, cu cel oferit de un apartament, terasa putand fi transformata in gradina.
Un alt avantaj al acestui tip de apartament este dat de locatie: in timp ce o vila face parte de regula dintr-un ansamblu rezidential situat la marginea orasului, un penthouse poate fi achizitionat in blocurile situate in centrul orasului, eventual semicentrale.
-Exista apartamente de acest gen in Satu Mare?
Da, domnule avem cateva! Intr-adevar pot sa le numar pe o singura mana dar sunt cateva si toate sunt amplasate in centrul orasului.
-Daca da, atunci la ce pret il pot achizitona?
Fata de celelalte orase din tara noastra, Satu Mare este cel mai ieftin (!) oras din punctul de vedere al preturilor apartamentelor noi din Satu Mare. In orasele mari, pretul unui penthouse porneste de la 700.000 – 800.000 Euro si se termina la cateva milioane. Fata de orasele respective, Satu Mare iti ofera aceste apartamente incepand de la 70.000 Euro….nemaivorbind ca le poti cumpara si in rate.

Vezi aici toate ofertele de apartamente tip penthouse din Satu Mare.

About Rolee

suciu.rolland@gmail.com
Gallery | This entry was posted in Stiri and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s